Blog

Lees hier onze nieuwste blogs

Duurzame renovatie in Keijenborg

In Keijenborg renoveerden we een half afgebroken schuur tot een volledige woning. Dit project omvatte de toevoeging van meerdere slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer, waarmee we de bestaande structuur nieuw leven hebben ingeblazen en klaar hebben gemaakt voor de toekomst.

Welke soorten vloerverwarming zijn er?

Vloerverwarming is een efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Maar, er zijn verschillende soorten beschikbaar en elk type heeft zijn eigen unieke voordelen. In dit artikel vertellen we u alles over de verschillende soorten vloerverwarmingssystemen.

Welke soorten glas zijn er?

Glas is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Het biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar ook tegen geluid en inbraak. Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. In dit artikel bespreken we de meest voorkomende soorten glas die gebruikt worden in woningen en bedrijfspanden.

Het uitbouwen van een woning - hier moet u op letten

Het uitbouwen van een woning is populair onder woningeigenaren. En dat is niet vreemd: het is een mooie manier om op een betaalbare manier meer ruimte te creëren. Of u nu wilt uitbouwen voor een grotere woonkamer, een thuiskantoor of iets anders: in dit artikel bespreken we de zaken waar u op moet letten als u uw woning wilt laten uitbouwen. 

Verbouwing tot modern complex in hartje Arnhem

Vervangen kozijnen door kunststof of aluminium kozijnen

Kunststof kozijnen en aluminium kozijnen zijn twee populaire opties voor het vervangen van oude ramen of het installeren van nieuwe ramen in een woning of bedrijfspand. Beide materialen zijn vergelijkbaar en hebben verschillende voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Kiest u voor aluminium of voor kunststof kozijnen? In dit artikel gaan we in op de verschillende eigenschappen van beide materialen.

Nieuw stucwerk en afwerking villa in Eerbeek

Bij LDL Bouw B.V. helpen we u graag met bouwen en verbouwen. We bouwen niet alleen nieuwe woningen of breiden bestaande woningen uit: we zijn er ook om problemen op te lossen die bij een eerdere verbouwing zijn ontstaan. Lees hier hoe dat in zijn werk ging bij een mooie villa in Eerbeek. 

Uitbouw en verbouw van een tussenwoning in Oosterbeek

Het uitbouwen van een woning is niet alleen een mooie manier om snel meer woonruimte te creëren, het is ook een kans om uw woning te verduurzamen en onderhoudsvriendelijker te maken. Dit hebben we ook gedaan voor een klant van ons met een tussenwoning in Oosterbeek. 

Onderkeldering: wat is het en wat zijn de voordelen ervan?

Bij LDL Bouw B.V. zijn we gespecialiseerd in verbouw en nieuwbouw van woningen, villa’s en bedrijfspanden. Daarbij kunnen we werkelijk elk aspect van de verbouwing op ons nemen: van het aanleggen van de elektra tot het schilderwerk en van het vernieuwen van de fundering tot het onderkelderen van een pand. Op dat laatste gaan we in dit blog dieper in. 

Verduurzamen van uw woning: 5 tips

Het zijn kostbare tijden voor woningbezitters. De energieprijzen zijn hoger dan ze in jaren zijn geweest. Door nu uw woning te verduurzamen kunt u dus direct geld besparen. Uiteraard kunnen wij u helpen met het verduurzamen van uw woning. Vaak is het verstandig om vakmensen in te schakelen, zodat u zeker weet dat het werk netjes, goed en tijdig gebeurt. In dit artikel gaan we in op 5 manieren voor een energiezuiniger huis. 

Wij renoveerden deze vrijstaande woning uit 1900

Bij LDL Bouw B.V. kunt u terecht voor allerlei soorten klussen en projecten. Wij kunnen uw bouwproject volledig voor u uit handen nemen. Zo hebben we dat ook gedaan bij deze renovatie van een mooie, historische, vrijstaande woning uit 1900.

Lees in dit blog hoe we het aangepakt hebben en wat het resultaat is van dit project.