Duurzame renovatie in Keijenborg

Renovatie Keijenborg 1
Gepubliceerd op: 20-12-2023

In Keijenborg renoveerden we een half afgebroken schuur tot een volledige woning. Dit project omvatte de toevoeging van meerdere slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer, waarmee we de bestaande structuur nieuw leven hebben ingeblazen en klaar hebben gemaakt voor de toekomst.

Duurzaam en gasvrij

Bij LDL Bouw focussen we ons op duurzaam bouwen. Daarom hebben we in dit project zonnepanelen en een warmtepomp geïnstalleerd. Hiermee wordt de woning erg energie-efficiënt en verminderen we de ecologische voetafdruk van de woning. Zo kunnen deze bewoners ook 'van het gas af.'

Prachtige nieuwe gevel

Naast de uitbreiding en modernisering van de woning, hebben we ook de gevel van de bestaande constructie compleet vernieuwd. Door goed stukadoorswerk en een frisse nieuwe verflaag heeft de gevel een prachtige uitstraling gekregen. De nieuwe en oude delen van het gebouw vloeien zo ook mooi samen.

LDL Bouw: uw partner voor duurzaam bouwen

LDL Bouw zet zich in voor het realiseren van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten met aandacht voor duurzaamheid en functionaliteit. Of u nu interesse heeft in een nieuw bouwproject of een bestaand pand wilt opknappen, wij bieden deskundig advies en vakmanschap.

Voor duurzame nieuwbouw en renovatie bent u bij LDL Bouw aan het juiste adres.