Referenties

Rogier Blok

“LDL is een zeer correcte partij om een opdracht aan uit te besteden. Betrouwbaar en kwalitatief goed, ik ben erg tevreden met de werkzaamheden welke zijn uitgevoerd en zou deze aannemer iedereen adviseren. Daarnaast is LDL scherp in prijs, valt er goed mee te communiceren en men houdt zich aan de afspraken.”

Arnold en Christine van Lieshout

“Wij hebben LDLinfraenbouw.nl ervaren als een zeer betrouwbaar bedrijf. Zij geven de juiste informatie, houden zich aan de gemaakte afspraken, en zorgen dat de werkzaamheden goed en op tijd worden uitgevoerd. Kortom een bedrijf waar men goede afspraken mee kan maken voor een betaalbare prijs.”

Francis Wijga

“Wij hebben een oude badkamer laten verwijderen en een nieuwe badkamer laten plaatsen door LDL Infra en Bouw B.V. We zijn super tevreden! Contact was heel prettig, alles volgens afspraak en ook flexibel bij mogelijke wijzigingen, hele strakke afwerking en hardwerkende mannen die elke dag alles weer netjes hebben achtergelaten. Kortom, een aanrader!”

Sinan Asmar

“LDL heeft de afspraken na gekomen, en leverde en professionele maatwerk. LDL vakmannen zijn goed opgeleid, en leveren prachtig stuk werk bij mij. ”

Ben en Bianca Göbel

“De firma LDL Infra en Bouw bv is bij ons werkzaam geweest in de periode 1 augustus 2019 tot en met 25 oktober 2019. De woning die wij hebben gekocht werd gebouwd in 1968 en verkeerde nog geheel in de originele staat. De keuken had nog een oud simpel Bruynzeel aanrechtblok; de badkamer was klein en verouderd; alle sanitair oud; elektrische bedrading moest vervangen worden en groepenkast vernieuwd; in het gehele huis waren veel wanden voorzien van steen strips; plafonds van zachtboard platen; door houtrot aangetaste buitenkozijnen met enkel glas; radiatoren en cv vervangen enz. enz.

Samen met Leon Lashko een plan van aanpak gemaakt voor een complete woning renovatie. Het slopen en de afbouw moest binnen 3 maanden  worden gerealiseerd. Na ontvangst van de offerte en wat minnen en plussen, opdracht tot renovatie gegeven waarbij de aannemer al wel aangaf rekening te moeten houden met hier en daar wat meerwerk tegen een vooraf afgesproken uurprijs.

De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en binnen de geplande tijd. Het is prettig dat LDL alle disciplines en vakmanschap zelf in dienst heeft; van timmerman, metselaar, elektricien, loodgieter, stukadoor en schilder. Je hebt te maken met één aannemer zonder tussenkomst onderaannemers. Als enige nadeel zou ik willen noemen dat communicatie met werknemers enigszins moeizaam verloopt en het is raadzaam hoofdzakelijk te communiceren via de directeur Leon Lashko. Deze firma kan ik zonder meer aanraden als een goed, deskundig en professioneel bedrijf, dat tegen concurrerende prijzen kwalitatief uitstekend werk aflevert. “

Kishan Lodhia

“Leon en zijn team werken hard, zijn betrouwbaar en een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor alle werkzaamheden in en rond het huis zijn zij altijd welkom om weer bij ons terug te komen.”