Uitbouw en verbouw van een tussenwoning in Oosterbeek

Uitbouw woning Oosterbeek 1
Gepubliceerd op: 15-03-2023

Het uitbouwen van een woning is niet alleen een mooie manier om snel meer woonruimte te creëren, het is ook een kans om uw woning te verduurzamen en onderhoudsvriendelijker te maken. Dit hebben we ook gedaan voor een klant van ons met een tussenwoning in Oosterbeek. 

Uitbouw van 18 m2

Voor deze tussenwoning hebben we een mooie, grote uitbouw gerealiseerd van 6 bij 3 meter. In de nieuwe buitenmuur hebben we een fraaie, grote schuifpui geplaatst. Dit geeft de woning veel licht en een mooi ruimtelijk gevoel. Dankzij deze uitbouw is de benedenverdieping van de woning echt een flink stuk groter geworden. Dit levert een mooie, ruime woonkamer op met veel plaats voor een grote eettafel en een flinke zithoek. 

Dakkapel op tweede verdieping

Op de tweede verdieping van deze woning is ook aardig wat extra woonruimte gerealiseerd. Door een grote dakkapel over bijna de hele breedte van de woning  te plaatsen is de zolder een stuk ruimer geworden. Hierdoor kan deze verdieping ook goed gebruikt worden om een extra kamer te realiseren. 

Kunststof kozijnen en HR+++ glas

Bij de verbouwing van deze woning hebben we direct alle ramen vervangen door HR+++ glas. Bovendien hebben we de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen bieden veel voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Zo hoef je kunststof kozijnen niet te verven en vragen ze amper onderhoud. Ook zijn kunststof kozijnen thermisch geïsoleerd, waardoor ze warmte binnen houden en kou buiten houden. 

De voordelen van HR+++ glas 

HR+++ ramen zijn speciaal ontworpen met het oog op de best mogelijke isolatie van een woning. De ramen bestaan uit drie lagen glas, met daartussen twee lagen speciaal gas. Het isoleert extreem goed - het houd ‘s winters de warmte binnen en ‘s zomers de kou buiten. 

HR+++ glas zijn daarnaast ook erg geluidsdempend. Je hebt daardoor amper last van geluiden van buiten. 

Ook uw woning verbouwen?

Bent u ook van plan uw woning te verbouwen? Bij LDL Bouw B.V. helpen we u graag met passend advies en een gedegen plan. Wij denken graag met u mee om uw woning ruimer en milieuvriendelijker te maken.