Wij renoveerden deze vrijstaande woning uit 1900

IMG 20210820 WA0055 2 38
Gepubliceerd op: 17-11-2022

Bij LDL Bouw B.V. kunt u terecht voor allerlei soorten klussen en projecten. Wij kunnen uw bouwproject volledig voor u uit handen nemen. Zo hebben we dat ook gedaan bij deze renovatie van een mooie, historische, vrijstaande woning uit 1900.

Lees in dit blog hoe we het aangepakt hebben en wat het resultaat is van dit project. 

Woning die voldoet aan moderne standaarden

Leggen van zonnepanelen

De woning was verouderd en toe aan een flinke renovatie. De bewoners wilden een woning die helemaal voldoet aan de moderne standaarden. Dat betekent dus ook dat de woning duurzaam gemaakt is. Hiervoor hebben we buitengevelisolatie toegepast en zijn er zonnepanelen en een warmtepomp geplaatst. Zo is het huis helemaal klaar voor de energietransitie en kunnen de bewoners de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Volledig uitgegraven 

Bij deze renovatie hebben we het huis volledig uitgegraven. Daarna zijn er nieuwe vloeren aangelegd op alle verdiepingen. Ook zijn alle wanden mooi gestukadoord. Andere wanden, zoals in de badkamer, zijn betegeld. De badkamer is voorzien van een smaakvol en speels mozaïekmotief. In andere ruimtes zijn de muren geschilderd. Het geheel maakt het tot een erg stijlvol en rustig interieur, waar de bewoners heerlijk tot rust kunnen komen. 

Mooie details

Mooie details in deze gerenoveerde woning zijn onder andere de doorlopende vloeren die in een mooi visgraatmotief zijn gelegd en het kookeiland in de keuken. Hieraan is plaats voor twee barkrukken. Een gezellige plek om ‘s avonds de dag na te bespreken. 

De verlichting is op diverse plaatsen in het huis ingebouwd met mooie wand- en plafondspotjes. Maar, ook in de traptreden is verlichting aangebracht voor een mooi effect. 

Nieuwe dakconstructie met dakkappel

We hebben de woning van een nieuwe, karakteristieke dakconstructie voorzien. Dit gaf ook de mogelijkheid om aan beide zijden van het huis een dakkapel te plaatsen. Dat geeft de bewoners veel ruimte en licht op de bovenverdieping. 

Wilt u ook uw woning laten renoveren?

De bewoners zijn zeer tevreden met hun gerenoveerde huis. Ze kunnen hier de komende jaren met veel plezier en luxe wonen. Bent u ook op zoek naar een partner om uw huis te renoveren? 

We denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op!